Golvläggning

Vi är din golvläggare i Stockholm. Det är spännande tider då det händer så mycket inom utveckling av golv.

Förutom att vi slipar trägolv lägger vi även helt nya golv. Vi lägger parkett, golv med matta. Vi kan bygga hela golvet från grunden. Vill du ha ett laminatgolv lägger vi det med. Vi kan hantverket inom golvläggning och kan lägga så gott som alla slags golv. Önskar du dig ett fint parkettgolv? Vi lägger det med fiskbensparkett om du så önskar.

Vi är proffs på alla slags golv

Vi har alla de snickare och hantverkare som kan bygga golv från grunden. Anlitar du oss kan vi lägga ditt trägolv med golvvärme om du vill ha det. Förutom att vi utför renovering av golv, lägger vi furugolv, ekparkett, och även linoleumgolv och med plastmatta som golv.

Är det ett köksgolv som du vill ha? Vi lägger golv med tiljor, parkett, klickgolv och laminatgolv. Vill du hellre ha nytt golv i badrum? Vi kan ge tips och råd om vilka material som håller bäst och längst i badrummet. Du vet väl om att du även kan ha ett trägolv i hallen? De material som vi använder vid vår golvläggning håller för många år framåt. Det viktiga är att ta vara på sitt golv och behandla det väl.

Material som vi arbetar med

Vi arbetar med olika leverantörer av golv när vi gör en golvläggning. Våra leverantörer är bland annat Tarkett, Forbo, Bona, Bostik, Casco, Ehrenborg, Hörning, Kiilto, Kährs, Osmo, Saicos, Torkatträgolv och Welin & Co. När du önskar dig en golvläggning kan du välja bland många av våra leverantörer. De har olika stil och material på sina golv som de kan leverera.

Vi arbetar aktivt med materialval och konstruktionslösningar för ditt trägolv. Just trägolv är det slags golv som vi arbetar med mest. Men vi slipar och lägger golv även med linoleum, textil, gummi, LVT och plastmatta och många andra material.

Ta kontakt med oss och berätta vilket slags golv som du önskar dig.

Förutom att vi slipar trägolv, arbetar vi även med golvläggning. Fråga oss om materialval! Vi tipsar och ger råd om golv som håller längre.