Golvläggning

Drömmer du om nytt golv? Våra erfarna golvläggare i Stockholm hjälper dig gärna. Läs mer nedan om hur vi arbetar med golvläggning!

Vi är proffs på alla slags golv

Förutom att vi slipar trägolv lägger vi även helt nya golv. Vi lägger parkett, golv med matta. Vi kan bygga hela golvet från grunden. Vill du ha ett laminatgolv lägger vi det med. Vi kan hantverket inom golvläggning och kan lägga så gott som alla slags golv. Önskar du dig ett fint parkettgolv? Vi lägger det med fiskbensparkett om du så önskar.

Vi har alla de snickare och hantverkare som kan bygga golv från grunden. Anlitar du oss kan vi lägga ditt trägolv med golvvärme om du vill ha det. Förutom att vi utför renovering av golv, lägger vi furugolv, ekparkett, och även linoleumgolv och med plastmatta som golv.

Är det ett köksgolv som du vill ha? Vi lägger golv med tiljor, parkett, klickgolv och laminatgolv. Vill du hellre ha nytt golv i badrum? Vi kan ge tips och råd om vilka material som håller bäst och längst i badrummet. Du vet väl om att du även kan ha ett trägolv i hallen? De material som vi använder vid vår golvläggning håller för många år framåt. Det viktiga är att ta vara på sitt golv och behandla det väl.

Högkvalitativa material

Vi arbetar med olika leverantörer av golv när vi gör en golvläggning. Våra leverantörer är bland annat Tarkett, Forbo, Bona, Bostik, Casco, Ehrenborg, Hörning, Kiilto, Kährs, Osmo, Saicos, Torkatträgolv och Welin & Co. När du önskar dig en golvläggning kan du välja bland många av våra leverantörer. De har olika stil och material på sina golv som de kan leverera.

Våra golvläggare hjälper dig välja golv

Inför din golvläggning hjälper vi dig gärna att välja rätt golv. Vår målsättning är att du ska få ett golv att trivas med många år framöver.

Vi arbetar aktivt med materialval och konstruktionslösningar för ditt trägolv. Just trägolv är det slags golv som vi arbetar med mest, särskilt fiskbensparkett är populärt.

Du vet väl att vi även slipar trägolv? Om du har ett gammalt trägolv hemma så kan vi ge det nytt liv med vår golvslipning. Utöver trägolv arbetar vi även med material som linoleum, textil, gummi, LVT och plastmatta.

Vi erbjuder golvläggning med garanti och ROT-avdrag för dig som privatperson. Välkommen att höra av dig för en fri offert!