ljust-trägolv-golvslipning

Golvslipning

Vi är en av de främsta golvsliparna i Stockholm. Att anlita oss är en garanti på att du får ett fint slipat trägolv som blir nästan som nytt.

Fördelar med att slipa om trägolvet

Det finns flera fördelar med att anlita oss för att slipa om golvet som du kan läsa mer om nedan.

Golvslipning är ekonomiskt

Istället för att behöva lägga in ett nytt golv, som kanske kostar mellan 50.000-100.000 kronor beroende vilket material som du väljer till golvet, så är en golvslipning väldigt ekonomisk.

Du får ändå ett nästan nytt trägolv när du låter oss slipa om ditt trägolv. Vi lovar att det blir så snyggt när vi slipar om det åt dig.

Du vet väl dessutom om att du kan dra av arbetskostnaden med ROT-avdraget? På så vis blir det ännu mer fördelaktigt att anlita oss för att slipa trägolv.

Spara på jordens resurser

När du slipar golvet krävs mindre av jordens resurser än om du skulle riva ut golvet, tillverka nytt golv och lägga det. Dessutom använder vi moderna och effektiva golvslipningsmaskiner som endast drivs på el.

Golvslipning med garanti

När du anlitar oss för att slipa ditt trägolv får du garanti på arbetet. Med vår erfarenhet och kompetens är vi nämligen så säkra på att du kommer bli nöjd. Vi kan konsten att återställa och slipa golv, så att det blir som nytt. Även om ditt golv är riktigt slitet är chansen stor att vi kan rädda golvet och ge det nytt liv. Testa oss gärna!

Ge nytt liv åt ditt golv med en golvslipning. Hör av dig för en fri offert idag!