Golvslipning

Vi är ett av de främsta golvsliparna i Stockholm. Att anlita oss är en garanti på att du får ett fint slipat trägolv som blir nästan som nytt.

Så snart som din parkett, klinker i badrum, laminatgolv eller något annat trägolv, som du har, blir slitet är det bästa att anlita oss för din golvslipning.

Fördelar slipa om trägolvet

  • Det är ekonomiskt – istället för att behöva lägga in ett nytt golv, som kanske kostar mellan 50.000-100.000 kronor beroende vilket material som du väljer till golvet, så är en golvslipning väldigt ekonomisk. Du får ändå ett nästan nytt trägolv när du låter oss slipa om ditt trägolv. Vi lovar att det blir så snyggt när vi slipar om det åt dig.
  • Du kan dra av på det förmånliga ROT-avdraget – är du privatperson och vi slipar om det i din bostad, kan du dra av arbetskostnaden på ROT-avdraget. Beroende på hur mycket som du, som privatperson har använt dig av ROT-avdraget under året, kan du sänka priset, med hälften, men som mest en tredjedel av hela årets arbetskostnader. I vilket fall då du alltid använda dig av ROT-avdraget och sänka priset.
  • Du får ett fint golv på nytt – vi garanterar att du får ett fint och snyggt golv, oavsett hur slitet det är när vi slipar om det. Fattas det bitar av golvet, ersätter vi det med nytt material. Sedan slipar vi det jämnt och fint så att det inte syns att det har varit slitet eller har fattats delar av det. Vi har garanti på vår golvslipning. Det gör att det blir tryggt för dig att anlita oss.
  • Det är miljövänligt – det mest miljövänliga som du kan göra är att låta slipa om ditt trägolv. Istället för att slösa på energi att tillverka ett nytt trägolv, är det mer miljövänligt att slipa om det. Våra slipmaskiner är miljövänliga och går endast på el. Vi har moderna maskiner som arbetar otroligt effektivt så att du sparar på jordens resurser och energi när vi slipar om det åt dig.

Anlitar du oss för din golvslipning av trägolv får du garantier på att det blir snyggt.

Anlita oss för din golvslipning. Vi gör det med kvalitet och omtanke. Det enda miljövänliga alternativet!